desserts

CHOCOLATE MOUSSE WITH OLIVE OIL

CHOCOLATE MOUSSE WITH OLIVE OIL

Servings: 4 / Cook time: 1 hour

Ingredients :

  • 6.4 oz dark chocolate, coarsely chopped
  • 1/4 teaspoon flaked sea salt
  • 3 tablespoons thyme honey
  • 6 tablespoons of Lahneya mild organic extra virgin olive oil

Recipe

Instructions :

  • Step 1 :

Melt the chocolate in a heatproof bowl in the microwave, in 15 second increments, stirring very well in between.

  • Step 2 :

Add the salt and honey to the melted hot chocolate and whisk until incorporated. Add the olive oil, whisk again until smooth, and finally add the coconut milk. Whisk until incorporated and the mixture has the color of milk chocolate.

  • Step 3:

Distribute the mixture into individual glasses or bowls and refrigerate until the mousse is set.

  • Step 4:

Serve with berries, just a few to not overpower the subtle flavor of the olive oil.

admin-fas

Share
Published by
admin-fas

Recent Posts

Fermes Ali Sfar remporte deux médailles d’or à Dubaï

Fermes Ali Sfar remporte deux médailles d'or à Dubaï Dans un événement prestigieux qui s'est…

6 months ago

Fermes Ali Sfar Triumphs in Canada with Two Gold Medals and Two Global Olive Oil Stars

Fermes Ali Sfar triomphe au Canada avec deux médailles d'or et deux médailles Global Olive…

6 months ago

Fermes Ali Sfar Shines at London IOOC 2024

Fermes Ali Sfar Brille à Londres IOOC 2024 Nous sommes ravis d'annoncer que Fermes Ali…

6 months ago

Another Stunning Victory for Ferme Ali Sfar at the Olive Japan Competition 2024!

Une Autre Victoire Éclatante pour Ferme Ali Sfar au Olive Japan Competition 2024 ! Nous…

6 months ago

Une Médaille d’Argent pour Ferme Ali Sfar au EVO IOOC en Italie 2024 !

Une Médaille d'Argent pour Ferme Ali Sfar au EVO IOOC en Italie 2024 ! Nous…

6 months ago

Two Bronze Medals for Ferme Ali Sfar at the 19th China IOOC 2024!

Deux Médailles de Bronze pour Ferme Ali Sfar au 19e IOOC de Chine 2024 !…

6 months ago